22-06-11

Verrassingstocht 2 JULI

Dag luitjes!

Binnenkort is het weer zover: we gaan met z'n allen op uitstap! Hoog tijd dus voor wat inlichtingen.

We verwachten jullie op 2 juli om 10u30 in de Oude Gentweg vergezeld van jullie gezinsleden en auto.  Wouter en Nele mogen kiezen: ze kunnen ook thuis opgepikt worden, maar moeten hun auto standby houden.

De activiteit is voor iedereen toegankelijk, kindjes in buggy's kunnen tijdens de activiteit spelen in een andere locatie. Mits begeleiding van één ouder per kind kunnen kleutertjes (met Seppe als maatstaf) de activiteit meedoen. Lagere schoolkinderen kunnen de activiteit zonder begeleiding volgen. Slaapgelegenheid is er evenwel niet.

Bij regenweer is regenkledij handig - ook goede stapschoenen zijn een pluspunt. Bij mooi weer is het handig om een extra pakket droge kledij bij te hebben.

Lunch is voorzien.

De middagactiviteit eindigt omstreeks 17u30 in Torhout. Rond 19 u 30 start de activiteit voor de ouders. Hiervoor graag tegen zondag 26 juni de keuze tussen vlees of vis door te mailen naar wim en valerie. Avondactiviteit zal 25 euro kosten (ter plekke per persoon te betalen), maar je brengt best nog een beetje drinkgeld mee!

Tot mails

Gino - Leen - Wim - Valerie

 

 

19:57 Gepost door vdk | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |