26-08-08

Ladies only

Aangezien het weeral een eindje geleden is dat de meisjes nog eens een uitje hadden, is het misschien leuk om terug eens te zoeken naar een passende datum. Wij hebben geen vrije zaterdagen meer tot in de november, dus voor mij graag een vrijdagavond. Wanneer lukt het voor jullie?

Enkele leuke restaurantjes: Lange Lithanie (Roeselare), Stoepa (Brugge), Bistro Bello (Roeselare), Heuvelhof (Torhout), Du Phare (Brugge). Andere voorstellen zijn ook welkom.

Groetjes Lieselot

11:04 Gepost door vdk in Vrije tijd | Permalink | Commentaren (9) |  Facebook |

Commentaren

goed idee al zal het wsl weer een uitdaging zijn om een geschikte datum te vinden. Wat mij betreft, liever eerder naar november toe (borstvoeding is dan achter de rug), anders probeer ik mij wel aan te passen. Vorige keer leek de vrijdag ook de beste oplossing, dit zijn mijn vrije vrijdagen ('t is ook al weer niet meer vet...):
vrijdag 12 september, vrijdag 19 september, vrijdag 3 oktober, vrijdag 17 oktober (tja...), vrijdag 14 november, 21 november, 28 november - Spannend, hoe lang duurt het deze keer om een geschikte datum te vinden...

Gepost door: Nele en Wouter | 26-08-08

Datum Voor mij past enkel 12 september niet uit Nele haar voorstellen.

Gepost door: Lieselot | 26-08-08

Valerie Voor mij lukt alles muv 12/09 en 03/10. Het mag gerust in november als dat voor Nele beter past. We hebben nog praktisch niets geplan in die maand.

Gepost door: wvfs | 27-08-08

data voor mij past niet: 12/9, 3/10, 21/11 (er is hier dan een tupperware-avond (tja eens naar 1 van een collega geweest en om haar wat extra punten te geven ook een party beloofd.... wie interesse heeft mag zeker alvast deze datum noteren)

Gepost door: vera | 27-08-08

Datum Nog vier data in de running: 19/9, 17/10, 14/11 en 28/11. Hopelijk past één van deze voor de andere ladies.

Gepost door: Lieselot | 28-08-08

vier op een rij Voor mij lukken deze vier data allemaal. Ook de restaurantjes die Lotje voorstelde, spreken me wel aan. Vooral de 'Lange litanie' en 'Bistro Bello'!

Gepost door: Inge | 28-08-08

Het zwart huis Nog eventjes melden dat ook het Zwart Huis in Brugge heel lekker is! Over de Stoepa heb ik al positieve, maar ook veel negatieve dingen gehoord. Du Phare schijnt ook heel goed te zijn. In 't heuvelhof kennen we enkel het speelpleintje en de rest ken ik niet, maar wil ik wel leren kennen.

Gepost door: wvfs | 28-08-08

Stoepa, Du Phare en Heuvelhof Stoepa is leuk als 't mooi weer is, hebben een toffe terras, lekker, maar niet echt uitgebreide keuze; Du Phare is gezellig en lekker etablissement, de tafeltjes staan wel heel dicht op elkaar, dus je kijkt soms letterlijk in het bord van je buur (maar in groep kan je de chance hebben om ietsje meer afgezonderd te zitten), in 't Heuvelhof hebben wij eens een slechte ervaring gehad met een familiefeest, dus dat is niet echt mijn favoriet (kan natuurlijk een slecht moment geweest zijn).

Gepost door: wouter | 29-08-08

dag ladies Voor mij kunnen 17 oktober, 14 november of 28 november ook! We hebben nog mogelijkheden. Voor het restaurantje vind ik stoepa en Du phare, Heuvelhof heel gekend. Liever naar Lange Litanie of Bistro Bello ook.......
tinne

Gepost door: tinne | 31-08-08

De commentaren zijn gesloten.