14-03-08

Even samenvatten

De laatste maanden is er weinig 'vdk-familienieuws' op de site verschenen. Om het archief voor ons cd'tje volledig te houden, probeer ik even de belangrijkste dingen samen te vatten. Vul gerust aan als er nog noemenswaardige feiten zijn.

Eerst en vooral was er babynieuws: Seppe werd geboren en bij onze Brugse vrienden kondigt zich ook een klein ukkie aan.

Na serieus de windpokken gehad te hebben, is Emma in januari voor het eerst naar school geweest. Greet en Lies hebben deze maand ook hun jongste spruitjes bij de opvang moeten achterlaten omdat ze weer uit werken moesten. Hopelijk raakt iedereen de flesjes, de school, opvang en het werk snel gewoon.

Vdk blijft ook de wereld verkennen: Jurgen en Greet zochten Barcelona op om even te bekomen van de voorbije drukke maanden. Helaas werden Greet, Janne en Joppe niet door de microben gespaard en verliep het uitje een beetje in mineur. Hopelijk hebben ze toch een beetje genoten. Nieuws voor in de toekomst: Benny en Lieselot zetten hun veroveringstocht door India dit jaar verder.

En ook de baksteen in de maag is nog niet verteerd: Lieven en Tinne zijn met de verbouwingen gestart.

Tenslotte ook nog sportief nieuws: Claude en Gino bereiden zich voor op de Ronde van Vlaanderen. Wim krijgt de ballen niet meer in het net en besloot dus een racefiets te kopen.

Zo: hiermee is het belangrijkste ook weer gezegd.

BTW Foto's van de babyborrel vind je op Friedl en Seppes site bij de post 'mijn geboortereceptie'.

13:44 Gepost door vdk in Algemeen | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.